Facebook, iOS için  Sayfa Yöneticisi (Pages Manager) uygulamasını güncelledi. App Store’dan indirebileceğiniz uygulamanın (Facebook’a göre) en önemli özelliği sayfanızı reklam vermek için kullanıyorsanız faydalanabileceğiniz “post promotion”.
Sayfa yöneticilerinin kabusu olan, girilecek iletilerin zamanını ayarlama derdi son buluyor. Daha önce web versiyonu için kullanıma açılan özellik, uygulamaya da eklenmiş. Yöneticiler hayranları ve onların arkadaşlarına göstermek istedikleri iletileri iPhone, iPad veya  iPod touch’larından toplu halde hazırlayıp, zaman çizelgesi özelliğiyle sayesinde ayarladıklarında sosyal ağda paylaşılmasını sağlayabiliyorlar.
1.4 versiyonunun belli başlı özellikleri şu şekilde:
  • Daha sonra paylaşılmak üzere bir iletiyi takvime alma,
  • İçerikleri iPad’de iki kolon halinde görebilme,
  • Daha büyük bir kitleye ulaşmak için iletilerin reklamını yapma.
“Facebook Pages Manager”, Facebook’ta sayfaları bulunan ya da yöneticiliğini yapan kullanıcılara özel bir uygulama. Facebook Camera ve Facebook Messenger gibi Sayfa Yöneticisi de sosyal ağ devinin bağımsız uygulamalarından biri fakat diğerlerinin aksine şirketin gelir modeline destek olması için tasarlandı.
Facebook iOS için Sayfa Yöneticisi’ni ilk kez Mayıs 2011’de piyasaya sunmuş daha sonra ise düzenli aralıklarla güncellemişti.