12 Kasım 2014 Çarşamba

Ve Karşınızda Google Nexus 6....


Nexus 6 AnTuTu Testine Yakalandı
Google'ın uzun bir süredir Nexus ailesine yeni bir üye kazandırmaya çalıştığı söyleniyordu. İlk etapta bu cihazın Nexus 8 olacağı söylenmiş daha sonra da Nexus Foo isimli tablet ortaya çıkmıştı. Bugün ise Google'ın telefon alanında yer alması beklenen Nexus 6 cihazı AnTuTu testinde görüntülendi.
Bu zamana kadar çıkan Nexus telefonları ile zirveye oynamaktansa fiyatı uygun tutarak orta ile üst segment arasında yer almayı tercih eden Google, bu stratejisini Nexus 6 ile değiştirecek gibi görünüyor.
O bir Amiral!
Nexus 6'nın AnTuTu'ya takılan bilgilerine göre cihazda Qualcomm'un en güçlüsü Snapdragon 805 yer alacak. Grafik biriminde ise Adreno 420 GPU yer alacak. 3 GB RAM ile gücüne güç katacak olan Nexus 6 kamera alanında da isminden söz ettirecek.
14-08/13/gsmarena_001-1407934472.jpg
13 MP çözünürlükte arka kameraya ve 2.1 MP çözünürlükte ön kameraya sahip olması yüksek ihtimal olan Nexus 6 tahmin edeceğiniz gibi Android Lile gelebilir. Nexus 6'nın 5,2 inç boyutunda QHD ekran ile eşsiz bir deneyim sunması bekleniyor.
Nexus 6'nın AnTuTu'da yer alan bilgilerin dışında tanıtım tarihi, fiyatı ve tasarımı hakkında henüz bir sızıntı bulunmuyor. Tahminlerimize göre ilerleyen günlerde bu cihaz ile ilgili sızıntılar yeni sızıntı fenomeni @upleaks tarafından yayımlanır.

Hiç yorum yok: