19 Temmuz 2011 Salı

Kendi Müziğini Yapmak İstiyorsan Songify..


Geçtiğimiz günlerde App Store’a çıkan Songify isimli uygulama kısa sürede Amerika ve İngiltere’deki App Store’larda 1 numaraya oturdu. Uygulamanın bu kadar ilgi görmesinin en büyük sebebi de, cihazımızın mikrofonunu kullanarak kaydettiğimiz sözlerden epey eğlenceli bir şekilde müzik yapması. Özellikle Amerika’lık ünlü rapçi T-Pain‘in yaptığı tarzda konuşmalarımızdan müzikler çıkması çok eğlenceli oluyor :)
 
Uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Ana menüdeki daire şeklindeki seçeneğe dokunup birşeyler söylüyoruz. Açıkçası ne söylediğimizin pek bir önemi olmuyor :) Çünkü uygulama ne söylersek söyleyelim konuşmalarımızı değiştirip eğlenceli bir ritim haline getirebiliyor.
Ayrıca uygulama içine kaydettiğimiz bu şarkılarımızı Email, Twitter veya Facebook üzerinden arkadaşlarımızla da paylaşabiliyoruz.
 
Uygulama şu an için ücretsiz indirilebiliyor. Ayrıca hali hazırda 2-3 tane farklı müzik teması sunuyor. Tabii daha fazlası için Uygulama İçi Alım (In App Purchase) yapmamız gerekiyor.
Fikir ve uygulama oldukça basit fakat ortaya çıkanlar oldukça eğlenceli. Özellikle arkadaşlarımızı şaşırtmak için ideal bir uygulama :) Songify‘ı aşağıdaki linki kullanarak App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: